10 de febrero de 2008

CURSO DE EXPRESIÓN VOCAL (Nuria Inglada)

El espacio teatral SALA FLOTANT, en su proyecto de formación continua de la compañía EL PONT FLOTANT, mantiene unos cursos monográficos para el mantenimiento y mejora de las capacidades de actores y actrices de Valencia.
Esta vez estará de nuevo Nuria Inglada con un CURSO DE EXPRESIÓN VOCAL. Del 25 de febrero al 5 de marzo. Hay plazas limitadas. Para más información y reservas, el teléfono 655.42.08.77

El treball que es proposa en aquest curs es basa en l'objectiu d'obrir la nostra veu i anar més enllà del seus límits. Alhora que obrim, n'ampliem el registre, trobem noves qualitats en el so i diferents classes de veu. Així mateix, es treballa la connexió entre el cos i la veu, ja que cada part de l'organisme té una voz associada i cada so/veu té una emoció/intenció darrere.

Nuria Inglada és llicenciada en Direcció escènica i Dramatúrgia per l'Institut del Teatre de Barcelona, tot rebent el Premi Extraordinari d'Art Dramàtic Institut del Teatre el 1998. Ha dirigit nombrosos muntatges teatrals i ha estat com ajudant de direcció al costat de prestigiosos directors com Joan Castells, Josep María Mestres, Ariel García Valdés, Helena Pimenta,...
Des del 2001 segueix regularment una formació sobre l'expressió de la veu i el cant, en el Centre artístic Roy Hart, França.

(extracto del programa del curso)

No hay comentarios: